Betsson Bingo

Betsson har länge varit en av världens största bettingsajter som även har satsat hårt på sitt onlinecasino sedan en ganska lång tid tillbaka. Nu har de även ett helt suveränt bingorum där du både kan spela bingo för dig själv precis när du vill och delta i bingoomgångar tillsammans med många andra spelare, vilket kanske är extra kul för dig som vill chatta lite och vara social med andra på nätet.  Hos Betsson Bingo kan du inte bara vinna pengar utan du kan även välja att delta i spel där man kan vinna lyxresor samt mode- och skönhetsprodukter.

Många fördelar med Betsson Bingo

Det finns många fördelar med att spela Bingo hos Betsson, här ska vi visa dig de största fördelarna.

  • Bingobonus. Precis som med alla andra bingorum online förändras bingobonusen med tiden, men för närvarande är den på 50 kr. Om du tycker att det är lite ska du läsa vidare under nästa punkt.
  • Gratis Bingo för alla varje dag. Japp, det stämmer faktiskt. Två gånger om dagen drar Betsson igång med gratis bingo som alla registrerade spelare kan delta i. För närvarande får man tre bingobrickor var och kan vinna 450 kr här.
  • Över 50 gånger i veckan drar Betsson igång nya bingorundor, men om du vill spela själv kan du göra det när det passar dig.
  • Bra variation när det gäller bingospel. Det finns bingospel där man kan vinna lyxiga resor istället för pengar och jackpott-bingospel där man kan vinna riktigt stora pengar.  Du kan spela 75-bollars bingo i flera varianter: klassisk bingo, variantbingo och mönsterbingo. Som om det inte var nog kan du även spela 90-bollarsbingo i såväl vanligt tempo som i snabbt tempo.

Som du ser har Betsson bingo det mesta som en sann bingospelare kräver. Vi på onlinebingo24.se kan därför varmt rekommendera Betsson Bingo som ditt nästa online bingorum.