Lyckobingo

På Lyckobingo kan du inte bara spela en härlig massa bingo, dem erbjuder även casino och annat kul. Det är en av de mest aktiva bingosajterna i Sverige idag och här kan du umgås med dina vänner dygnet runt om du vill. Dem är riktigt bra på bonus och hela tiden kommer nya erbjudanden på löpande band. Allt är på svenska och alla vinster är helt skattefria.

Ett av deras unika erbjudanden är att om du själv satt in pengar och har en positiv balans på ditt spelkonto så ger dem dig en gratis skraplott varje dag. Bara på den lotten kan du vinna så mycket som 100 000 kronor. Inte dumt eller hur? Det går att spela i inte mindre än sju olika bingorum och priset på brickorna ligger på 50 öre och uppåt. Dessutom kan du prova på att spela bingo gratis. Lyckobingo är även en av de bingosajter som erbjuder riktigt bra jackpotts på flera av sina spel.

Chattrummen på sajten fungerar riktigt bra och det är chattspel varje dag där man kan vinna massor om små bonusvinster. Chattvärdarna jobbar hårt varje dag mellan 08.00 och 24.00 för att ge dig en så bra spelupplevelse som möjligt. En av de saker som gör Lyckobingo unikt är att man här kan spela något de kallar för Bingo Direkt. Det är liveunderhållning varje dag mellan halv fyra och halv sju. Då kan du både titta på och delta i tävlingar i realtid.

För att föra över pengar att spela för finns det flera olika alternativ, det är bara att välja det som passar dig bäst. Alla överföringar är säkra och ingen information går vidare till tredje part. Den minsta insättningen du kan göra är 100 kronor och den högsta 10 000, du kan sätta in pengar max tio gånger per dygn.

Kundsupporten på Lyckobingo är riktigt bra, du når dem dygnet runt. Via telefon eller e-post. Telefonnumret är dessutom gratis att ringa till eftersom att det är ett 020-nummer.