Paf

På Paf kan du också spela bingo direkt i webbläsaren, de har flera roliga bingospel att välja mellan och ett bra sorteringsfilter där du kan klicka i om du är nybörjare, vill veta vad som är populärt eller bara vill se de senaste tillagda spelen. Även här kan du välja om du vill spela själv eller mot andra spelare, satsa lite eller mycket pengar på dina spel. Eftersom den här sidan har en lite mer internationell inriktning, den finns till exempel att tillgå på inte mindre än sju olika språk, så använder man här Euro som standardvaluta för spelen. Det kan vara värt att tänka på både när du sätter in pengar, spelar eller tar ut en eventuell vinst så att du inte tror att du blir lurad helt plötsligt.

När du spelar bingo mot flera spelare finns det också här möjlighet att chatta samtidigt som du spelar vilket gör att det hela kan vara en mycket social och trevlig upplevelse. Här finns också några olika typer av Bingo som går att spela, bland annat Variantbingo, Mönsterbingo och Klassisk bingo, både 90 nummers och 75 nummersbingo. Det framgår alltid tydligt vilken typ av bingo det är du väljer att spela och om det finns en jackpott hur hög den är för tillfället.

Paf har även en hel del lotterispel på sin bingosida som du kan spela samtidigt som du väntar på att numren ska dras i ditt spel, du kan även på varje enskilt bingospel välja om du vill ha ljudeffekter, musik och annat igång samtidigt som du spelar eller om du vill ha spelet i eget fönster eller helskärmsläge.