Svenska Spel

På Svenska spels bingosida som heter BingoLive kan du spela bingo i flera olika varianter, och du spelar de direkt i din webbläsare. Här kan du både spela själv eller mot andra, du väljer själv om du vill göra stora satsningar med chansen att vinna stora pengar eller om du vill göra mindre satsningar och kanske vinna lite oftare. De erbjuder dessutom en riktigt bra chatt som du kan använda samtidigt som du spelar, här möts du av trevliga chattvärdar som underhåller chatten, dig och andra bingospelare.

För dig som gillar att kunna spela bingo även när du är på väg till och från hemmet erbjuder de på Svenska spel även bingo i mobilen, du installerar lätt mjukvaran som behövs till din telefon genom att skicka ett SMS till ett nummer du hittar på hemsidan BingoLive.

Du kan spela bingo på två olika sätt hos Svenska spel, Multispel – du spelar mot andra spelare, den som först får bingo vinner. Vinstsumman är här beroende på hur många spelare som deltar, ju fler spelare desto högre vinstsumma. Singelspel – du spelar helt själv oberoende av andra och prissumman är fast i förhållande till de pengar du satsar. De har även olika typer av bingo, de som presenteras är; Variantbingo, Klassisk Bingo, Mönsterbingo och turneringsspel. Reglerna för de olika typerna av spel hittar du på hemsidan för BingoLive. Vill du vinna stora pengar erbjuds du här även att ta del av större jackpotts, vinstsummorna för dessa varierar mellan allt från några tusenlappar upp till så mycket som flera hundra, beroende på svårighetsgraden i det unika spelet.